Μηχανοτεχνίτη, Ηλεκτροτεχνίτη, Τεχνίτη Υγραεριοκίνησης, Βαφέα, Φανοποιού, Δικύκλων, Εξατμίσεων, Ψυγείων, Αναρτήσεων, Φρένων, Τροχών, Οργάνων, Αντλιών Πετρελαίου, Καρμπυρατέρ.

Προσοχή ! Άμεσα θα αρχίσουν σε ΝΕΕΣ μειωμένες τιμές σεμινάρια 100 ωρών για άδειες ασκήσεως επαγγέλματος (Μηχανοτεχνίτες, Ηλεκτροτεχνίτες, Φανοποιοί, Βαφείς, Δικύκλων κ.λπ.) καθώς επίσης και για αεριο-κίνηση (LPG-CNG)

Δικαιολογητικά για την απόκτηση αδείας ασκήσεως επαγγέλματος.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Για την χορήγηση αδείας άσκησης επαγγέλματος τεχνίτη αυτοκινήτων, φανοποιών, βαφέων, τεχνίτη μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων όλων των ειδικοτήτων :


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ :

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει :
1. Να έχει συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του .
2. Να  μην υπάγεται στις στερήσεις του άρθρου 53 του Ν.3421/05 (αμετάκλητη καταδίκη για ανυποταξία η λιποταξία )
3. Να έχει ελάχιστη προϋπερεσία σε όμοια εργασία οκτώ( 8) ετών που απαιτείται να έχει διανυθεί τα τελευταία 15 έτη μέχρι την ημερομηνία υποβολής των δικαιολογητικών !

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

1. Αίτηση
2. Δυο πρόσφατες φωτογραφίες ομοίων διαστάσεων με της ταυτότητας. 
3. Παράβολο Δημοσίου ταμείου 29,5 Euro.
4. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/86 
5. Πιστοποιητικό εργασίας που χορηγείται υποχρεωτικά από τον εργοδότη (υπογεγραμμένο από τον υπεύθυνο του συνεργείου ιδίας ειδικότητας με αυτήν του αιτούντος και βεβαιώνεται από τον αρμόδιο επόπτη εργασίας από που προκύπτει αναλυτικά ο χρόνος απασχόλησης στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
6. Φωτοτυπία της Αστυνομικής ταυτότητος.
7. Βεβαίωση πιστοποίησης κατάρτισης (ΚΕΚ) από την οποία θα προκύπτει ότι ο ενδιαφερόμενος έχει παρακολουθήσει για τουλάχιστον 1οο ώρες ,
επιτυχώς τα μαθήματα που αναφέρονται στην ειδικότητά του.
8. Για Φανοποιούς και Βαφείς απαιτείται υποχρεωτικά βεβαίωση ΚΕΚ για παρακολούθηση σεμιναρίων περιβαλλοντικής διαχειρίσεις φανοποιείου η βαφείου.