Μηχανοτεχνίτη, Ηλεκτροτεχνίτη, Τεχνίτη Υγραεριοκίνησης, Βαφέα, Φανοποιού, Δικύκλων, Εξατμίσεων, Ψυγείων, Αναρτήσεων, Φρένων, Τροχών, Οργάνων, Αντλιών Πετρελαίου, Καρμπυρατέρ.

Προσοχή ! Άμεσα θα αρχίσουν σε ΝΕΕΣ μειωμένες τιμές σεμινάρια 100 ωρών για άδειες ασκήσεως επαγγέλματος (Μηχανοτεχνίτες, Ηλεκτροτεχνίτες, Φανοποιοί, Βαφείς, Δικύκλων κ.λπ.) καθώς επίσης και για αεριο-κίνηση (LPG-CNG)

Σεμινάρια Αδείας Τεχνίτη Υγραεριοκίνησης

Υλοποιούνται πιστοποιημένα σεμινάρια επαγγελματικής  κατάρτισης "ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ". 

Τα σεμινάρια υλοποιούνται σε πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Τα σεμινάρια αυτά
 έχουν τίτλο «Τοποθέτηση, Επισκευή, Συντήρηση Εξαρτημάτων τροφοδοσίας και λειτουργίας κινητήρων αυτοκινήτων με υγραέριο (LPG) και πεπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG)».


Προϋπόθεση για την απόκτηση άδειας "ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ" είναι οι υποψήφιοι να έχουν άδεια ασκήσης επαγγέλματος "ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ"  "ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ", "ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ" και "ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ"

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, μπορούν να  καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών, Επικοινωνιών και να αποκτήσουν χωρίς προϋπηρεσία την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος "ΤΕΧΝΙΤΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ".


Η συγκεκριμένη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία συνεργείου αερίων καυσίμων,  για τη μετατροπή και τη συντήρηση των υγραεριοκίνητων οχημάτων. 


Τα σεμινάρια έχουν ως εξής :


1) Σεμινάριο διάρκειας 100 ωρών για Υγραέριο (LPG) και Πεπιεσμένο Φυσικό Αέριο (CNG), για όσους  ήδη έχουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος "ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ" και "ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ" αλλά και  για αποφοίτους Πολυτεχνικών σχολών ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ.

2) Σεμινάριο διάρκειας 150 ωρών για Υγραέριο (LPG) και Πεπιεσμένο Φυσικό Αέριο (CNG), για όσους ήδη κατέχουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος "ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ" ή , "ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ" καθώς επίσης και για τεχνίτες Β'θμιας εκπαίδευσης ή εμπειροτέχνίτες.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο πάνω αριστερά μέρος της ιστοσελίδας μας.

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ :

1) το ΠΔ 66/2010,
2) το Ν. 3897/2010, 
3) την  Αριθμ. Οικ. ΥΑ 63557/4698/31-12-2010  
4) την Αριθμ. Οικ. ΥΑ 23732/2274/16-06-2011, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.